Momentum Producten

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Momentum® lifestyleprogramma

Het Momentum® lifestyleprogramma is een uitgebalanceerd 3 Fasenplan, waarmee je op gezonde wijze je streefgewicht bereikt en behoudt.

€ 195,00

Momentum® Multi Vita

Momentum® Multi Vita is een compleet vitaminen- en mineralensupplement ter ondersteuning van de gezondheid en je gewichtsverlies.

€ 35,95

Momentum® Carnitine

Momentum® Carnitine is een voedingssupplement op basis van Acetyl-L-Carnitine. Het supplement is ontwikkeld voor mensen die, bijvoorbeeld na het volgen van het Momentum® lifestyle programma, op hun gewicht willen letten.

€ 52,95

Momentum® Q10

Momentum® Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie.

€ 59,95

Momentum® Antioxidant

Momentum® Antioxidant is een krachtig antioxidantencomplex (o.a. vitamine E en seleen) dat helpt de cellen te beschermen tegen vrije radicalen.

€ 119,95

Momentum® Magnesium

Momentum® Magnesium is onder andere belangrijk voor de opbouw van lichaamseiwit, het functioneren van zenuwen en spieren en de werking van enzymen.

€ 35,95

Omron HBF212, Digitale weegschaal

Om je lichaamsgewicht - tijdens, maar zeker ook na het afslanken - in de gaten te houden is een accurate weegschaal essentieel.

€ 54,95
   

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren